Kesäterassi

Tervetuloa kaupungin kauneimmalle terassille!

Terassi ja kesäkahvio avoinna maaliskuusta lokakuun loppuun joka päivä alkaen klo 7.00 aina auringon laskuun asti.  Jokiaseman keväällä 2015 laajennetussa kahvilassa on yhteensä 200 asiakaspaikkaa. Uudistettu, valoisa kahvila on viihtyisä ajanviettopaikka huonollakin säällä. Terassilta löytyy niin aurinkoa kuin varjoakin sekä lasitettu katos. Kahvilaan pääsee pyörätuolilla.

Koirat ovat tervetulleita Jokiaseman terassille! Nelijalkaisille on varattu vesiastioita.

Maisema-aamiainen

Jokiasema tarjoilee herkullista aamiaista joka päivä maaliskuusta lokakuun loppuun asti. Maisema-aamiainen on tarjolla arkisin kello 7.00-10.00 ja viikonloppuisin, sekä arkipyhinä 7.00-12.00. Aamiaisen hinta on 6,90€. Gluteeniton aamiainen 7,90€.

Lounas

Arkena 10.30-14.00 katamme maittavan salaattipöydän leipineen ja levitteineen soppalounaalle.

Keittiö

Keittiömme palvelee maaliskuussa joka päivä 11.00-18.00 . Listaltamme löytyy hyvä valikoima raikkaita salaatteja, hampurilaisannoksia ja muuta herkullista pientä purtavaa.

Pikkujoulut ja kokoustilat

Jokiaseman terassi on auki lokakuun loppuun, mutta avaudumme yksityiskäyttöön tilausravintolana marras-helmikuussa esimerkiksi pikkujouluja, kokouksia, syntymäpäiviä ja  muita tilaisuuksia varten.

Kokouspäivä tilauksesta Jokiasemalla arkena ma-to 450€ sis.alv.24%

Kokouspäivän kesto max.6h kello 16.00 asti

Jokiaseman tilausravintola avautuu yksityiskäyttöön minimihintaan 2500€ .

Hinta koostuu tilavuokrasta, teitä palvelevasta henkilökunnasta, sekä kauttamme tilattavista ruoka,- sekä juomapalveluista. Tiloihin mahtuu 1-50 henkeä.

Jokiaseman tilausravintolalla on  A-oikeudet. Kysy lisää info@jokiasema.fi

 Leikkipuisto

Jokiasemalta löytyy  myös viihtyisä leikkipuisto lapsille. Kesäkuun alussa ihmeteltäväksi saapuu myös vuohia, kanoja ja kukkoja!